Condities

Canyoning Aiglun

Hieronder staan de voorwaarden waarmee men moet instemmen om deel te nemen aan een activiteit bij Canyoning Sud Est. Deze voorwaarden hebben als doel een goed verloop van de activiteiten te garanderen. De regels worden zo duidelijk en simpel gedefinieerd en worden misverstanden voorkomen.

Wat u aangaat.

Voordat u een activiteit plant moet u in goede fysieke en mentale gezondheid verkeren. U moet geen negatief sportadvies hebben. Dat wil zeggen, u kunt niet deelnemen aan de activiteiten als u:

Sommige punten lijken misschien apart, maar helaas is dit het gevolg van eerdere ervaringen.

Voor het canyoning moet u kunnen zwemmen, ook onder water.

Tijdens de activiteiten moet u de instructies van de begeleider respecteren.

Als u de bovenstaande voorwaarden niet respecteert, hebben onze gidsen het recht u de toegang tot een activiteit te weigen. In dat geval verliest u uw aanbetaling.

Reserveren

Het is belangrijk om te reserveren. Over het algemeen zitten we vol tijdens het hoogseizoen. Om uw bestelling te bevestigen, vragen wij een aanbetaling van 30% van de totale prijs over te maken. Neem voor het reserveren contact op om de plaats, de tijd en de ontmoetingsplek af te spreken.

De aanbetaling hebben wij ingevoerd nadat in enkele gevallen personen disproportioneel te laat kwamen of zelfs helemaal niet op kwamen dagen. Bedankt voor uw begrip. Wij zullen de aanbetaling pas ná de activiteit van uw rekening overmaken.

Canyoning Sud Est heeft groepstariefen vanaf 8 personen. Als u met een grote familie bent, een vrijgezellenfeestje, een vereniging of een bedrijfsuitje bent, neem dan contact met ons op voor een prijsopgaaf. Als u voor een groep reserveert, is het belangrijk dat de gehéle groep aanwezig is tijdens de activiteiten. Als dit niet het geval is, profiteert u niet van een korting.

Betaling

De aanbetaling wordt gedaan via de site per creditcard. Vanaf de site wordt u naar een beveiligde pagina van 'la Caisse d'Epargne' doorgestuurd.

Op de dag van de activiteit zelf betaald u de resterende 70% in contanten. De gids zal geen pinautomaat bij zich hebben in de canyon.

Annulering

De gids kan een activiteit annuleren als de tocht als te gevaarlijk wordt beoordeeld (teveel water, slecht weer). In dat geval zal Canyoning Sud Est uw aanbetaling terug storten. Uw reiskosten zullen echter niet worden betaald. Wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om dit soort situaties te vermijden en de activiteiten de voorgaande avond annuleren.

Indien u te laat komt

Afhankelijk van de gekozen activiteit geven wij u een datum, een startplaats en een begintijd.

U kunt de route naar de ontmoetingsplaatsen vinden op onze interactieve kaart. Als u uw route berekend, geeft Google maps u een reistijd. Neem een marge op deze reistijd. Wij geven u ook een advies als u uw route berekent via uw GPS-systeem. De wegen in de Verdon en het achterland van Nice zijn kronkelig. U zult dus zeker langer onderweg zijn dan de tijd die Google maps of uw GPS-systeem aangeeft.

Onze gidsen zijn geduldig en begripvol. Maar als u meer dan een uur te laat komt, verwacht dan niet meer een begeleider te vinden. De aanbetaling zal in dat geval verloren zijn. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen het aanbetalingssysteem in te voeren.

Over Canyoning Sud Est

Canyoning Sud Est wordt geleid door Mathieu Cortes, een verzekerde zelfstandig ondernemer, gediplomeerd klimtrainer.

De dagen dat wij vol zitten, brengen wij u in contact met andere klim- en canyonbegeleiders in de regio van de Verdon en Nice. Zij zullen zich dan bezighouden met het organiseren van uw activiteit.