Bedrijfsuitjes

Omdat uw wensen onze expertise vereisen.

U bent een personeelsvereniging, een collectief of een group. U wilt een bedrijfsuitje organiseren. Canyoning Sud Est staat tot uw beschikking om samen met u de sportieve activiteiten van uw keuze op te zetten en zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Met onze diverse buitensportactiviteiten en onze knowhow kunnen wij aan uw wensen voldoen door een cocktail van avontuur, kick en ontdekking aan te bieden. Kies uw 'speelterrein', de Verdon of het achterland van Nice, en uw activiteit met onze adviezen.

Neem contact op voor een service op maat.

Organisatie.

Wij bieden u pakketen die u kunt aanpassen naar behoefte, of die wij voor u klaarmaken en verzorgen. Ons team zal u begeleiden bij het maken van uw keuze.

Canyoning Sud Est kan u helpen door buitensportactiviteiten de teamspirit van uw bedrijf te bevorderen. Wij kunnen met u de sportieve activiteiten definieren opdat zij in lijn zijn met uw bedrijfscultuur.

Aantal personen.

Het aantal personen maakt niet uit voor de activiteit. Het voldoet als u het aantal meldt bij het maken van een afspraak.

Begeleiding.

Ons team is in het bezit van een staatsbrefet sportcoach (BEES). Wij zijn ervaren klimmers en kenners van de regio. Wij leveren het specifieke materiaal voor elke aangeboden activiteit.